Workshop Focusing en Dromen

Iedere droom geeft een persoonlijke groeirichting aan. Het onbewuste heeft je wat te vertellen en het spreekt in beelden en symbolen. Jouw lijf kent die taal en wijst jou de weg naar de waardevolle betekenis ervan. In deze workshop ga je je eigen dromen interpreteren aan de hand van de aanwijzingen die Gendlin daarvoor gegeven heeft. En leer je anderen begeleiden bij het interpreteren van dromen. Basiskennis van Focusing en felt sensing is wenselijk.
2016-01-13 21.09.49

Er zal afwisselend tijd zijn voor een demonstratie in de groep, inleiding op de theorie en het werken in tweetallen aan een droom of droomfragment. Zelfs als je meent dat je nooit droomt, kun je meedoen en leer je je dromen terugvinden. Het voornaamste uitgangspunt is plezier hebben in de droom, ook als het op het eerste gezicht geen fijne droom is. Vaak komt er een verrassend nieuwe informatie uit de droom dan dat je er in de eerste instantie van dacht te weten.

Wanneer: 2 dagen 17 en 18 november 2023 10.00 tot 17.00
Voorwaarde: Focusing 1 of daarmee gelijk te stellen voorbereiding.
Studiebelasting buiten de lesdagen: literatuur, 15 pagina’s en dromen voorbereiden 2 uur
Locatie: De Ruimte in Nijeholtpade. Er zijn enkele slaapplaatsen beschikbaar.
Kosten:  €260 voor particulieren,€ 315 bij vergoeding door werkgevers, inclusief, koffie, thee, cursusmap. 50% korting voor wie eerder deze workshop volgde bij De Ruimte.
Trainer: Harriët Teeuw

Aanmelden

Algemene Voorwaarden

Klachtenregeling