SoulCollage® ontmoet Focusing

 Workshop zaterdag 25 februari soulcollage kaarten

SoulCollage® is een simpele en creatieve manier om contact te maken met je intuïtie. Je gaat op zoek naar plaatjes die je aanspreken. Je kan deze knippen, scheuren en/of snijden en vervolgens op een blanco kaart plakken.

Het proces van SoulCollage®, het lezen van de kaarten, brengt je in verbinding met je intuïtie en helpt je inzicht te krijgen in jezelf. Het geeft toegang tot je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Je kan meerdere kaarten maken waardoor er een verzameling ontstaat. Deze verzameling van kaarten kan (positieve) veranderingen aanbrengen in je leven.

Door technieken van Focusing te gebruiken bij het lezen van de kaart ga je de verbinding maken iets in je leven en de “life forward energie”.

In deze workshop maak je kennis met het proces van SoulCollage®. Je maakt een of meerdere kaarten. Je krijgt uitleg over het proces van SoulCollage® en doet ervaring op met het lezen en hoe je het Focusing kunt gebruiken bij het lezen van je kaarten.

Workshopleiders: Welmoed Wechgelaer is naast SoulCollage® facilitator, maatschappelijk werker, tekentherapeut en focusbegeleider. Voor meer informatie www.hetzevenblad.nl Harriët Teeuw is Focustrainer, Beeldend therapeut en oprichter van De Ruimte.

Kosten:            59 euro, inclusief materiaal, lunch, koffie en thee                                                                   50 euro wanneer je met 2 of meer personen aanmeld.
Locatie:           De Ruimte, Hoofdweg 243, 8575 Nijeholtpade

Datum:            25 februari

Tijd:                  10:00-16:00

SoulCollage® Nederland is een onderdeel van SoulCollage® wereldwijd.

Aanmelden