“Omgaan met Jezelf en de Ander”

Workshop voor vaktherapeuten, leerkrachten (speciaal) onderwijs en flyer-workshop-omgaan-met-jezelf-en-de-ander-groningen-de-kleurenzolder1pedagogisch hulpverleners.

De module ‘Omgaan met Jezelf en de Ander’ is ontwikkeld als sociale weerbaarheidtraining voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. De module bestaat uit 9 sessies en is te gebruiken in een groep of individueel. Het is ook geschikt voor kinderen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs.

In de workshop geven wij theoretische informatie over de ‘Stad van Axen’ en het ‘Focussen’. We gaan samen focusoefeningen doen en eindigen de dag met een gezamenlijke beeldende opdracht.Aan het einde van de workshop krijg je een moduleboek met de theorie en de uitgewerkte sessies zodat je de module op je eigen werkvloer kunt geven.

Deze dag wordt geaccrediteerd door de SRVB (Stichting Registratie Vaktherapeutische Beroepen) 5 punten.

Workshopleiders: 

Mirjam Pfizenmayer is beeldend therapeut bij de Kleurenzolder en werkt in een logeerhuis voor kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.                   Harriët Teeuw is beeldend therapeut, KinderFocustrainer en ambulant begeleider.         Samen hebben zij deze module ontwikkeld tijdens de opleiding tot beeldend therapeut aan de Stenden Hogeschool.

Locatie voor de workshop:Praktijk de Ruimte, Hoofdweg 243, 8475 CA Nijeholtpade Vervoer vanaf station Wolvega mogelijk of  De Kleurenzolder (De Haddinge), Haddingestraat 20, 9711 KD Groningen

Kosten: 135 euro pp inclusief materialen, moduleboek en lunch. Wanneer je je met 2 of  meer opgeeft 120 pp.                                                                                                     Tijd: 10.00 tot 16.00u

Datum: De workshop wordt 4 keer per jaar aangeboden, 2 keer in Groningen en 2 keer in Nijeholtpade. Eerstvolgende data zijn Maandag 20 maart in Nijeholtpade en op zaterdag 18 maart in Groningen. En op locatie, kosten en datum in overleg.

Opgave en info: hteeuw@xs4all.nl, Tel: 0561-689190 0652105938