Het overdragen van en begeleiden bij focussen op individuele basis.

Deze opleiding is toegankelijk voor mensen die de cursussen 1 t/m 4 gevolgd hebben, Focussen en dromen; de workshop Kritische processen en het kind van binnen. De laatste 2 workshops kunnen ook tijdens de opleiding worden gevolgd. De nadruk ligt nu op het begeleiden van mensen die nog niet bekend zijn met focussen. De Ruimte is erkend door The International Focusing Institute om mensen op te leiden tot Focusbegeleider. Na deze opleiding kunt u zich registreren bij de TIFI als Certified Focusing Trainee.

Deze opleiding duurt 1 jaar en bestaat uit 9 trainingsdagen van 6 uur. Hoofddoel is om jouw focus vaardigheden te verfijnen in de één op één begeleiding. Je gaat in dit jaar verschillende focussessies opnemen en uitwerken en verdiep je in de bestaande focusfilosofie. De studiebelasting is gemiddeld 4 tot 6 uur per week.

Dit alles houdt rekening met jouw persoonlijke tempo, mogelijkheden en ervaringen.
kost per jaar € 1650,- inclusief cursus materiaal, lunch, koffie en thee. Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met het KinderFocusCentrum Nederland en zijn meestal in Amersfoort.

Klik hier voor meer informatie