Visie en Missie

“Er is altijd iets dat vooruit wil”, het organisme wil leven en groeien in de meest optimale vorm. Ieder mens heeft die unieke en eigen vorm. In praktijk De Ruimte helpen we graag die eigen vorm, die bij jou past ontdekken en ontwikkelen.

Geen mens staat op zichzelf en is altijd in interactie met zijn omgeving, het systeem. Om tot gezonde groei te komen is het voor kinderen nodig dat het systeem zoveel als mogelijk meebeweegt. Ouders kennen hun kind vaak het beste, de uitwisseling tussen ouders/verzorgers en de therapeut is daarom nodig. Tegelijker tijd is er respect voor de privacy van het kind.

Harriët Teeuw
“Mijn uitgangspunt is dat iets in jou precies weet hoe het zit en waar het naar toe moet wanneer het vastgelopen is. Een ieder van ons  heeft die innerlijke wijsheid. We luisteren samen naar de richting die het aangeeft om weer op eigen benen verder te gaan.” Lees Meer

Samenwerkende partners
De Ruimte werkt met diverse behandelaars samen als hoofd- of onderaannemer voor de Jeugdwet om zoveel mogelijk op maat het aanbod te kunnen bieden dat nodig is in iedere unieke situatie.
In het aanbieden van cursussen en workshops zijn ook mooie samenwerkingen ontstaan. Lees Meer